U bent hier: Home

nieuws

Welkom!

Welkom op onze nieuwe website, kijk gerust eens rond en overtuig uzelf van een bezoekje aan ons mooie vakantiehuisje! Indien u geen verdere vragen hebt kan u online reserveren, heb je meer informatie nodig geef een seintje en we zullen u graag helpen!

contacteer ons

Joost & Kaat Tarras-Pollet

Leuzestraat 31, 8510 Bellegem

0479 97 04 13 - Pollet Kaat

0479 97 01 48 - Tarras Joost

info@vakantiehuisje-bray-dunes.be

Graag stellen we onze vakantiewoning voor

Ons huisje is gelegen aan de  visvijver van het domein "lac des hérons". Dit domein is een gloednieuw vakantiepark gelegen op anderhalve kilometer van de Frans- Belgische kust. Als je houdt van  rust en natuur is onze woning de ideale locatie om een weekje of een weekend  te verblijven.

Het huis is luxueus  en gezellig ingericht  en biedt slaapplaats aan zes personen. Er zijn drie slaapkamers voor  2 personen., badkamer, toiletruimte , leefruimte met keukenwand , eethoek en gezellige zithoek. Van op het terras heb je zicht  op de visvijver met daarachter het natuurreservaat.

Het grote meer is geschikt voor waterrecreatie. Heel nabij vind je een supermarkt, een warme bakker en een slager.

Je kan er mooie wandelingen maken in de duinen of langs het strand. Er zijn prachtige fietsroutes in het polderland . De badstadjes De Panne en Bray-Dunes bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.  Iets verder liggen  de middeleeuwse stadjes Bergues en Gravelines.

Boulogne-sur-Mer en Cap Gris-Nez  vragen minder dan een uurtje rijden met de wagen .    
Ter plaatse in ons huisje vind je uitgestippelde wandelingen, fietsroutes en wegbeschrijvingen.